maanantai 30. syyskuuta 2013

Teenhän mä välillä jotain muutakin kuin koruja

Mistä huomaa, että syksy on saapunut? No, tietenkin siitä, kun näkee meitsin ties missä puikot käsissä. Kaapit on korutarvikkeiden lisäksi täynnä erilaisia puikkoja, lankoja, huovutusjuttuja... Siis päästä varpaisiin käsityöihminen tämä tyttö. Siks varmaan oli ihan luontevaa valita tulevaks ammatiksikin semmonen ala, missä pääsee vähän käyttää enempi niitä käsiään. Tuskinpa musta konttorirottaa sais :)Nää mustat kynsikkäät on tosi hyvät alkusyksyyn, siihen aikaan, kun ei vielä oo ihan kauheen kylmä. Nää on kumminkin aika ohkaset. Muistaakseni käytin näihin Novitan 7 Veljestä -lankaa, mutta en nyt ihan varma ole, kun ei siinä lankakerässä ollut enää sitä paperia ympärille. Nää nyt ei vielä kuvaushetkellä ihan täysin valmiit olleet.. Vielä päättelemättä (langat kyllä siististi työn sisällä piilossa) ja lanka pitäs vaihtaa johonkin toiseen.. taikka sitten neulon samasta langasta semmosen paksumman ''nauhan''. 


Nää on aivan mun lempparit ja tosi upeat. Lankana Novitan Crystal, joka ilmeisesti nyt sitten on poistunut valikoimasta (tilasin kasan Crystal -lankaa Novitan poistomyynnistä). 

Lisäksi mulla on pari isompaa neuletyötä vielä kesken ja pari pitäs tässä joskus alottaa, kun vaan saa ensin noi isommat alta pois.. Nii ja tais töi äijäki pyytää tekee hänelle lämpimät lapaset talveksi, langankin osti jo valmiiksi :D Mutta siis anyways, tällä hetkellä kesken on harmaa neuletakki (josta oon melkeen tehnyt takakappaleen valmiiksi) ja Puro (lila) -langasta pikkuhiljaa valmistuva toppi (, joka ei itseasiassa kovinkaan paljon enää ole kesken). 

Mutta palataan sitten näin lopuksi vielä hieman koruihin (, sillä se on kuitenkin tän blogin pääjuttu). Sain mammalta lasikapusseja (pussin mukaan rubiineja) isohkon kasan ja ideaksi sain ainoastaan liimata ne kiinni sormuspohjiin. Sinisestä kapussista ei tuo sormuspohja paista yhtään läpi, kun se on niin tumma, mutta tuosta vaaleasta roosasta se vähän kyllä paistaa läpi, ei tosin noin selkeästi kuin alla olevassa kuvassa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti