tiistai 17. syyskuuta 2013

Mitä muuta tehdä tyhjille riipuspohjille?

Mulla näitä tyhjiä riipuspohjia on kertynyt nurkkiin niin paljon, että oli pakko viimeinkin alkaa toteuttaa niihinkin jotain. Osa onnistui, osa ei. Ikävä kyllä muutama lentää roskiin, mutta sellaista se välillä on. 


Esimerkiksi tämä riipus lentää roskiin. Mikäli kuva olisi pysynyt tuon näköisenä, se olisi ollut oikein kaunis. Sääli vain, että kuva on nyt kokonaan sinisävyinen. Ei siis enää lainkaan nätti. Alunperin tämä kuva oli muuten mustavalkoinen. 


Tämä riipus taasen onnistui ja kelpaa käyttöön. Ihana värikäs pöllö.


Nuottiavain. Alunperin mustavalkoinen, mutta kelvannee edelleen kuitenkin käyttöön. 


Näistä tulee nappikorvikset. Pöllöt.


'' I <3 Shoes'' . Näistäkin nappikorvikset. Näissä pyöreissä halkaisija on noin 12mm. 


''Princess''. 


Erilaisia riipuksia. Osa onnistui hyvin, osa kohtalaisesti (kelvannee käyttöön) ja osa ei lainkaan hyvin. Esim. Irvikissa ja Marilyn lentää roskiin suoraan. ''I love Shoes'' -riipuksessa on muutama ilmakupla, kuten seuraavasta kuvasta näkyy. Se silti kelvannee. Ilmakuplia, kun tulee todella helposti. Vaikea välttää ja kärsisi rahallisesti aika paljon, jos jokaisen ilmakuplan takia riipuksen heittäisi roskiin.


''Keep calm and love shoes'', '' I love shoes'' ja '' I <3 my cat It's people I can't stand'' . Nämä valittu koruntekijän mieltymyksistä jokainen ;) 

Kuvat on nyt käsittelemättömiä, yleensä kirkastan niitä vähän, mutta nyt ei jaksanut (laiska). Kun nämä nyt ei kuitenkaan valmiita koruja ole, keskeneräisiä ja kokeiluluontoisia kappaleita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti