maanantai 11. helmikuuta 2013

We're like diamonds in the sky

Hiljaista on taas ollut. Johtuu siitä, että olin pari kuukautta kipeänä, enkä tehnyt koruja ollenkaan. Nyt oon paranemaan päin ja oon tehnyt jo joitain uusia juttujakin. Sitten odottelen muutamaa isompaa tilausta ulkomailta.. Lainasin kirjastosta muutamia helmikirjoja, joista aion kokeilla uusia tekniikoita.. Tulispa paketit jo!! Kyllä sitä osaa kärsimätön olla ;) 

Tein tässä yhdelle asiakkaalle tilaustyönä avainnauhan, toiveena oli, että seasta löytyy kakkupaloja ja välimaailma olisi ruskea-turkoosi. Tällainen siitä tuli.


Sain viime kuussa ihania riipuksia =) Ja tossa oikealla aloin harjoittelemaan solmimista. Heti suoraan makeanvedenhelmillä tiätty. Mitä sitä hyvää lankaa tuhlaamaan lasihelmiin :D No, ainoastaan kerran jouduin poikkasemaan langan poikki, kun en saanut huonoa solmua enää auki, ja sekin oli onneksi ihan alussa.


Osallistuin myös Sayilan korukilpailuun. Osallistujille lähetettiin kotiin korutarvikkeet, joista koru oli määrä tehdä. No, myöhemmin ohjeisiin lisättiin, että saa käyttää myös omia tarvikkeita.. ja että saa sittenkin tehdä mitä haluaa, kun aikaisemmin sanottiin, että pitää tehdä kaulakoru tai rannekoru. No, nämä menivät tietenkin minulta ohi, joten noudatin alkuperäisiä sääntöjä. Käytin siis pelkästään saamiani materiaaleja, ja valmistin rannekorun. :) Kilpailu on vielä kesken.. Ja se käydään siis Sayilan Facebook -sivuilla.Tässä vielä sitten ennen joulua tekemäni tilaustyöt. Batman-logo korusetti.Ja ruudulliset korvikset.


2 kommenttia:

  1. voi ihanuus tuo avainnauha ja kaikki muutkin aivan upeita!Itse en ole facebookissa mutta saisiko tilattua samanlaista avain
    nauhaa?Palkonkos se maksaisi?

    VastaaPoista
  2. Hei, mulle voi laittaa myös mailia alisa.vainio@hotmail.com , mikäli ei FB-tiliä ole. Toki saa tilattua! Käytetyistä materiaaleista riippuen 25-30€. Avainnauhat, joissa on kivihelmiä, ovat arvokkaampia, kuin lasihelmiset. Myös helmien koko vaikuttaa loppusummaan jonkin verran, tämän vuoksi myös tässä kakkupala-avainnauhassa on laitettu niskan taakse tulevaan osaan siemenhelmiä hieman halventamaan lopullista summaa. :) Tuo kyseinen avainnauha oli muistaakseni 27€ sis pkt.

    VastaaPoista