tiistai 9. lokakuuta 2012

Hiljaiseloa..

Siitä onkin taas jonkin aikaa, kun oon päivitelly tätä blogia. Posti toi viime viikolla uusia juttuja.. ;) Elikä kokeilin nyt ensmästä kertaa nestemäistä fimoa. Aika hyvin onnistu mielestäni nää kokeilut.


Tässä siis vaniljajätskitötteröt.


Jätskiä suklaahipuilla, näistä sain kehuja =) ja näihin oonkin tyytyväinen, kun onnistuin kuitenkin kertaheitolla!


Kakkujen kanssa en ollutkaan niin onnekas. Ensimmäiset nestemäisen fimon kanssa menivät täysin plörinäksi ja lensivät roskiin. Mutta näihin nyt oon ihan tyytyväinen. Tein kanssa kakusta kermattoman version, mutta en ole vielä päättänyt sitä, että lentääkö ne roskiin vai kehtaanko niistä jotain koruja väsätä. Herkulliset suklaapalat. Melkeen nousee vesikielelle :D No onneks nää herkut ei lihota!

Sitten kokeilin kans muita juttuja. Tossa alapuolella nyt sitten on tikkarit, joissa on somisteena rusetti. Onnistuivat aika hyvin. Ihan ensimmäinen tikkarikokeiluni oli kyllä vähintäänkin katastrofi. Onneksi sitä itse huomaa ainakin kehittyneensä :)


Aloin myös väsäilemään tämmösiä pikkuhedelmäpaloja. Lisäksi sain aikaiseksi tehtyä vielä sitruunan ja kiiwin. Niistä nyt en oo ottanut vielä mitään kuvia, mutta eiköhän nekin tiensä tänne löydä.


Tässä sitten tämmöiset kaksi söpöä bääbää'tä. Näissä kesti, mutta olivat sen arvoisia =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti