sunnuntai 12. elokuuta 2012

Massailua ja maalausta...

Tämä päivä oli omistettu lähinnä massailulle ja töiden maalaukselle. Tässä nyt vähän jotakin, jota tänään sain valmiiksi. Kaikkia en kuitenkaan tänään alusta loppuun tehnyt, muutaman kyllä =) Tässä ekassa kuvassa on 3 erilaista sudenkorentolaattaa.. Itse tykkään eniten ehkä keskimmäisistä.. mutta tein vähän erilaisia, erilaisten makujen vuoksi. 


Tässä on sitten melko suuri risti. Ihan hyvin onnistunut.. maalauksen kanssa sai olla tosi tarkka.


Kolme eri väristä pääkalloa.. Harmaa, graniitti ja musta hopeoitu.


Paaaaljon pääkalloja.. ja nyt te varmaan jo mietitte, miks näin paljon pääkalloja.. :D 


Kuparoitu pääkallo, rosoisen nätti. On muuten heitetty lakkaakin päälle.


Pikku pääkallo. 


Luukäsiä.. neljä erilaista. Ite tykkään ehkä eniten tuosta mustasta hopeoidusta. 


Lähikuvaa.. tää on muuten kans lakattu. 


Sitten kullattu palapelin pala, joka myös lakattu. 



Ihan tyytyväinen täytyy olla.. aika monta meni roskakoriin, kun piti maalausta vähän harjoitella.. kaikista kun ei ekalla yrittämällä sitten kuitenkaan tullu kivannäköisiä.. Tossa aikasemmin tänään myös laitoin ketjut pariin niihin mun aikasemmin esittämiini kieputustöihin. Pistäisinköhän nyt sitten kuvaa niistäkin. 



Hopeoituun ketjuun päätyivät siis punainen sudenkorento ja pallero joka on syönyt punaisen helmen =). Päätin nyt sitten kuitenkin olla lisäämättä mitään muita helmiä näihin, kun ne itsessäänkin on jo omalla tavallaan näyttäviä. Siinä kait sitten kaikki tällä kertaa, ens viikolla (tai sitten kun tavarat saapuu) alan väsäämään ekaa kertaa koruja makeanvedenhelmistä. Kun on ne vaan niin nättejä.. Ja voi luoja, kuinka odotankaan erityisesti tilausta Sayilasta <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti